Luxe Cadeau Manden is ook gespecialiseerd in een ruim aanbod van ballondecoraties: geboorte, verjaardag, huwelijk, jubileum, communie, pensioen, opendeurdag, ....
Voor elke gebeurtenis of evenement zijn er ballondecoraties in het juiste thema te vinden bij ons.


Weergave:


Bezig met laden...

Ballonnen

Kunnen ballonnen gepersonaliseerd worden door Luxe Cadeau Manden?

Ballonnen kunnen eenvoudig gepersonaliseerd met drukwerk. Het is mogelijk om de ballonnen te laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. Ook een persoonlijke boodschap kan op de ballonnen gedrukt worden. Ballonnen zijn ook een origineel geschenk op zich of kunnen als leuke versiering dienen bij de verpakking van een geschenk.

Kan Luxecadeaumanden zorgen voor verrassingsballonnen?

Cadeau ballonnen die gevuld worden heten ook wel stuffer ballonnen en zijn extra sterk zodat je er een leuk cadeau kan instoppen. Van een originele verrassing gesproken. Zo kan je de cadeau ballon vullen met bijvoorbeeld een confetti, een knuffelbeer, een bon of andere leuke cadeautjes. Laat snel je wensen weten aan Luxecadeaumanden.be.

Kan Luxecadeaumanden ballonnen personaliseren met bedrukking?

Met de ballonbedrukking van Luxecadeaumanden personaliseer je eenvoudig je ballonnen. Zo kan je een gepersonaliseerde tekst, een leuke aankondiging, een logo of een foto op ballonnen laten drukken. Bij Luxecadeaumanden kan je als particulier terecht, maar wij verzorgen ook ballonbedrukkingen voor verenigingen, winkels, scholen en bedrijven. Neem gerust contact met ons op. Het is vrolijk feesten met ballonnen en een ballonnenboog uit onze ballonshop.

Is er keuze in ballonbogen?

De keuzemogelijkheden voor een ballonnenboog zijn eindeloos. Zo kan je kiezen voor een ballonnenboog in twee kleuren die als een spiraal door elkaar vloeien. Maar ook een ballonnenboog in één kleur kan, of een ballonnenboog met vier kleuren in spiraalvorm, een ballonnenboog met een dubbele spiraalvorm, een ballonnenboog in stervorm, een ballonnenboog met bloemenvorm, een ballonnenboog met diamantenvorm, een ballonnenboog met pijlvorm, een ballonnenboog met polka dot vorm en zoveel meer. Bij Luxecadeaumanden kan het patroon van de ballonnenboog helemaal worden aangepast naar wens. 

Wat voor accessoires vind je bij Luxecadeaumanden?

In een leuke ballonnenwinkel vind je allerlei ballonnen, helium letters, helium cijfers, helium ballonnen, ballonnen voor verjaardagen. Maar naast losse ballonnen vind je er ook ballonnen trosjes, ballonbogen, ballonstaanders en ballondecoraties op maat. Daarnaast vind je bij Luxecadeaumanden nog tal van accessoires zoals staafjes en lintjes om de ballonnen af te werken. Ballonnen kunnen eenvoudig dicht geknoopt worden, of je kan cups met plastic stokjes gebruiken en er zijn ook snelsluitingen. Om snel een grote hoeveelheid ballonnen op te blazen kan je gebruik maken van heliumflessen en heliumtanks. Afhankelijk van de grootte van de fles kunnen er meerdere ballonnen opgeblazen worden. Met gewichtjes hou je de ballonnen vervolgens mooi op hun plaats. 


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Informatie

* Al de producten waar wij mee werken zijn Top producten van zeer goede kwaliteit.
* We proberen er zo veel mogelijk voor te zorgen, dat de producten die bv: in een pampertaart zitten allemaal bruikbaar zijn.
* Onze pampers die er worden gebruikt zijn ook van het merk Pampers.
* De meeste pluche diertjes komen van Nici. (Dit merk maakt veel gebruik van de Green Collection en wordt daarom voornamelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Beter voor het milieu en een prachtige NICI-vriend voor jou!
* Ballonnen komen allemaal van Sempertex, omdat dit bedrijf heel veel latex ballonnen heeft die van de rubberboom komen en dus 100% afbreekbaar zijn.

Over ons

Wij zijn Natascha en Shakira (mama & dochter)
We hadden altijd al een droom gehad, om ooit eens iets te kunnen starten wat we graag wilden doen.
Beiden zijn we gek van baby's, waardoor we in September 2021 de sprong hebben gewaagd om leuke baby producten op de markt te brengen.
We zijn eerst begonnen aan pampertaarten en silicone tutterkoorden.
Ondertussen zijn er al heel veel andere producten bijgekomen.
Het is altijd leuk om mensen te kunnen verwennen met iets wat ze echt graag willen.
Alles word met de grootste zorg en liefde door onszelf gemaakt.
Wij maken er ook een punt van om klanten zo snel mogelijk een antwoord te geven op al hun vragen, en wij antwoorden dus ook steeds op dezelfde dag.
Hopelijk mogen wij u ook snel verwelkomen.
Natascha & Shakira
 

Contact

N&S LuxeCadeauManden
Driesstraat 21
3740 Bilzen
Telefoonnummer: 0480.680.710
Whatsapp: 0480.680.710
Facebook: N&S Luxe Cadeau Manden
 

* = prijzen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop