Ballonnen

Bestel vandaag nog de leukste ballonnen op luxecadeaumanden!  
Voor de juiste ballonnen of een goedgevulde stuffer-ballon ben je bij ons aan het juiste adres. 
Een ballon is altijd leuk om te geven maar ook erg leuk om te krijgen!

Ben je op zoek naar een mooie ballonnenboog of ballonnenslingers voor je  jubileum of​​​​​​​ voor een feest? voor een Party?
Dan kunnen wij die voor u maken.
​​​​​​​
Hebt u speciale wensen, dan kan u ons altijd contacteren.Het is een hele opgave om voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau te vinden.
U wilt niet te veel uitgeven, maar ook niet te weinig.
Het cadeau moet creatief zijn, maar niet overbodig rommelig.
U wilt iets geven met stijl, maar het moet ook iets zijn waar de ontvanger iets aan heeft.
Het liefst geeft u verschillende dingen, maar deze moeten wel bij elkaar passen.
Daarom zijn er winkels die je hierbij helpen, er zijn bovendien voor alle gelegenheden wel geschikte cadeaumanden te krijgen.

Om mensen die op zoek zijn naar een goed, stijlvol en functioneel cadeau tegemoet te komen, zijn er webshops die volledig geprepareerde cadeaumanden aanbieden. Een cadeaumand online kopen is zo gebeurd.
Zo bent u niet veel tijd kwijt aan het samenstellen van een mooi cadeau, maar kunt u wel een mooi, stijlvol pakket aanbieden aan de ontvanger.
Het is bovendien perfect mogelijk om een pakket om maat te laten maken. Hierdoor lijkt het bijna alsof je het zelf hebt samengesteld!


Een cadeau voor iedere toepassing
Een cadeaumand kunt u kopen voor bruiloften, verjaardagen, ziekenbezoekjes, kraambezoek en vele andere gelegenheden. Afhankelijk van de gelegenheid, bevatten de manden een mix van attributen en/of versnaperingen. Uiteraard is het geheel mooi aangekleed. Zo ontstaat er een cadeau waar u altijd mee aan kunt komen.

Waar bestaan de cadeaumanden uit?
Wanneer u een cadeaumand wilt kopen, heeft u de keuze uit veel verschillende manden. Zo kunt u een cadeaumand kopen met mooie kaarsen, ook kunt u een cadeaumand met wellness producten kopen of een mooi opgemaakte en goed gevulde picknickmand, een perfect beterschapscadeau! Wanneer er wat te vieren is kunt u kiezen voor een bubbels pakket of een fraai gestijlde champagne bucket.
Het maakt niet uit waar of wanneer je bent, als je op internet zit kan je eenvoudig een beterschapscadeau voor iemand bestellen, steeds meer mensen kiezen er voor om dit van afstand te doen. Je kan het bovendien bij de ontvanger thuis laten bezorgen zodat die ook niet de deur uit hoeft, wel zo fijn als je ziek bent!

Het voordeel van online shoppen
Er zijn cadeaumanden voor veel verschillende gelegenheden, bij het kopen van een cadeaumand heeft u voor iedere gelegenheid enkele opties.
Zorg er wel voor dat u de mand op tijd besteld, zodat u nog even speling heeft. Het is ook mogelijk om van te voren wat advies in te winnen over het kiezen van het juiste cadeau, onze klantenservice zit boordevol creatieve ideeën, ook als u er zelf niet uit kan komen helpen we u snel met het vinden van het juiste cadeau.


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

* Al de producten waar wij mee werken zijn Top producten van zeer goede kwaliteit.
* We proberen er zo veel mogelijk voor te zorgen, dat de producten die bv: in een pampertaart zitten allemaal bruikbaar zijn.
* Onze pampers die er worden gebruikt zijn ook van het merk Pampers.
* De meeste pluche diertjes komen van Nici. (Dit merk maakt veel gebruik van de Green Collection en wordt daarom voornamelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Beter voor het milieu en een prachtige NICI-vriend voor jou!
* Ballonnen komen allemaal van Sempertex, omdat dit bedrijf heel veel latex ballonnen heeft die van de rubberboom komen en dus 100% afbreekbaar zijn.

Over ons

Wij zijn Natascha en Shakira (mama & dochter)
We hadden altijd al een droom gehad, om ooit eens iets te kunnen starten wat we graag wilden doen.
Beiden zijn we gek van baby's, waardoor we in September 2021 de sprong hebben gewaagd om leuke baby producten op de markt te brengen.
We zijn eerst begonnen aan pampertaarten en silicone tutterkoorden.
Ondertussen zijn er al heel veel andere producten bijgekomen.
Het is altijd leuk om mensen te kunnen verwennen met iets wat ze echt graag willen.
Alles word met de grootste zorg en liefde door onszelf gemaakt.
Wij maken er ook een punt van om klanten zo snel mogelijk een antwoord te geven op al hun vragen, en wij antwoorden dus ook steeds op dezelfde dag.
Hopelijk mogen wij u ook snel verwelkomen.
Natascha & Shakira
 

Contact

N&S LuxeCadeauManden
Driesstraat 21
3740 Bilzen
Telefoonnummer: 0480.680.710
Whatsapp: 0480.680.710
Facebook: N&S Luxe Cadeau Manden
 

* = prijzen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop