Valentijn

Cupido heeft zijn huisje weer verlaten en is er klaar voor om Valentijnsdag spectaculair te maken. Zijn pijlen zijn op de aardbodem gericht en klaar om de liefde te verspreiden. Al bijna 1500 jaar wordt de liefde op 14 februari gevierd. Ook bij Luxecadeaumanden vinden wij het belangrijk dat deze dag niet zomaar wordt overgeslagen.
Verras je geliefde met een persoonlijke valentijnscadeau.

Verras jouw geliefde op valentijn!

Wie zet jij dit jaar in het zonnetje? Je liefdevolle vrouw of man, of juist je beste vriendin. Ze verdienen het allemaal om met valentijn een groot bord met liefde te ontvangen. Het enige dat jij hoeft te doen is een cadeautje te kiezen, eventueel een leuke tekst bedenken die je graag op het kaartje wilt hebben. Dan zorgen wij dat jouw kaartje op 14 februari in de brievenbus ligt. 

Seizoensgebonden


Wanneer is Valentijnsdag?

Elk jaar op 14 februari vieren we valentijn. De dag van de liefde! Lang geleden in het jaar 496 riep Paus Gelasius 14 februari uit tot de dag van de heilige Valentijn. Sindsdien delen we elk jaar op deze dag de liefde voor elkaar.

Wie is Valentijn?

Uit verhalen wordt verteld dat Sint Valentijn tegen de wetten in geliefde deed verbinden. Sint Valentijn vond dat liefde alles overwon. Toen de keizer hier achter kwam, heeft hij Sint Valentijn op 14 februari laten onthoofden. Een aantal jaren later wordt de dag van de liefde aan hem gewijd.

Waarom vieren we valentijn?

Om de liefde te delen met elkaar en ter nagedachtenis van Sint Valentijn. Op deze dag verrassen we onze geliefde graag met de mooiste cadeautjes, snoepjes, bloemen en valentijnskaartjes. 

 


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

* Al de producten waar wij mee werken zijn Top producten van zeer goede kwaliteit.
* We proberen er zo veel mogelijk voor te zorgen, dat de producten die bv: in een pampertaart zitten allemaal bruikbaar zijn.
* Onze pampers die er worden gebruikt zijn ook van het merk Pampers.
* De meeste pluche diertjes komen van Nici. (Dit merk maakt veel gebruik van de Green Collection en wordt daarom voornamelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Beter voor het milieu en een prachtige NICI-vriend voor jou!
* Ballonnen komen allemaal van Sempertex, omdat dit bedrijf heel veel latex ballonnen heeft die van de rubberboom komen en dus 100% afbreekbaar zijn.

Over ons

Wij zijn Natascha en Shakira (mama & dochter)
We hadden altijd al een droom gehad, om ooit eens iets te kunnen starten wat we graag wilden doen.
Beiden zijn we gek van baby's, waardoor we in September 2021 de sprong hebben gewaagd om leuke baby producten op de markt te brengen.
We zijn eerst begonnen aan pampertaarten en silicone tutterkoorden.
Ondertussen zijn er al heel veel andere producten bijgekomen.
Het is altijd leuk om mensen te kunnen verwennen met iets wat ze echt graag willen.
Alles word met de grootste zorg en liefde door onszelf gemaakt.
Wij maken er ook een punt van om klanten zo snel mogelijk een antwoord te geven op al hun vragen, en wij antwoorden dus ook steeds op dezelfde dag.
Hopelijk mogen wij u ook snel verwelkomen.
Natascha & Shakira
 

Contact

N&S LuxeCadeauManden
Driesstraat 21
3740 Bilzen
Telefoonnummer: 0480.680.710
Whatsapp: 0480.680.710
Facebook: N&S Luxe Cadeau Manden
 

* = prijzen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop